Na glavno vsebino
08 200 41 40Pokliči Lokacija
Aktivnosti

Golf

Že takoj ob odprtju so ga poznavalci razglasili za eno najlepših igrišč v Evropi, saj vam ponuja številne golfske izzive in čudovite razglede na najvišlje slovenske vrhovre. 

Golf igrišče Bled je najstarejše in največje igrišče v Sloveniji. Po oceni angleške revije Golf World Magazine je uvrščeno na 49. mesto med 100 top igrišči celinske Evrope.  

V preteklosti je blejsko igrišče že gostilo številne pomembne amaterske in profesionalne turnirje evropskega formata, mednarodna evropska prvenstva in Challenge terkmovanja.Golf igrišče Bled predstavlja zibelko slovenskega golfa in je med igralci izredno priljubljeno..

Igrišče se nahaja v osrčju slovenskih najvišjih vrhov in daje vtis parka. Na svoji poti od luknje do luknje se igralci sprehajajo po sončnih travnikih in v senci dreves, na svežem gorskem zraku in s prečudovitim razgledom na Julijske Alpe, Karavanke, planoto Jelovico in v daljavi Kamniške Alpe. Poseben čas doda pogled na mogočni Stol (2.236m), najvišji vrh Karavank. Celotna izkušnja ustvari nepozaben vtis na obiskovalce.  

Informacija za igralce golfa:

  • Oddaljenost od Hotela: 25 km
  • Gosti Bohinj Eco Hotela imajo popust na igralne karte
  • Po želji varovana hramba opreme na igrišču
Green Globe Meetings Star Zlati sejalec Tripadvisor

Bodite prvi, ki boste vedeli za naše posebne ponudbe

Vpišite vaš e-poštni naslov


© Bohinj ECO Hotel. Vse pravice pridržane / Pravno obvestilo / Piškotki

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
These cookies do not affect your privacy. Več ...