Na glavno vsebino
08 200 41 40Pokliči Lokacija
Blog

Oglašam se iz karantene v Bohinju

Danes se iz domače karantene v Bohinju javljam Manca. V Bohinj ECO Hotelu skupaj s sodelavci in sodelavkami skrbim za prodajo, pišem e-novičke, posodabljam spletno stran, ustvarjam tiskovine in še kaj bi se našlo :)

Oglašam se iz karantene v Bohinju

Z vami bi rada delila preživljanje zadnjih nekaj dni, ki niso niti malo podobni dnevom, kot sem jih vajena. No, nekaj stvari je še ostalo enakih - na primer to, da bi vse dni med tednom lahko spala do 10. ure, med vikendom pa že ob 6:00 v postelji pišem seznam opravil, ki me čakajo. Čudno, ane? :)

Potrditve rezervacij, ki prispejo po e-pošti, so zamenjale številne stornacije, tem pa so se pridružila povabila k webinarjem o tem, kje se je trenutno znašel turizem in kako naprej. A ne glede na to kaj vse nas zmore naučit Google, preproste rešitve ni na dlani.

V tej povsem novi in unikatni situaciji pridejo v poštev iznajdljivost in "out of the box" razmišljanje. Če preveč ne razmišljam o tem, kam bi lahko vodil ta velik izpad, ki je najbolj prizadel prav turizem, se počutim kar optimistično. Vsak dan - tako kot moji kolegi - naredimo nove korake k temu, da bi vam omogočili še bolj prijetno bivanje, ko potovanja spet oživijo in se Slovenija (in svet) postavi na noge. Priznam, vsi pogrešamo naše goste, saj nam želja po skrbi za goste, očitno teče po žilah.

Delo od doma ima zagotovo tudi svoje prednosti in ena izmed njih je ta, da lahko sama razpolagam z vsem svojim časom. Večkrat na dan se zato z ljubeznijo do svojih možganov in idej rada sprehodim po bližnjih kucljih po nove paketke energije. Zelo sem vesela, da imam vso to čudovito naravo Bohinja pred nosom in da jo lahko v zadnjih dneh doživljam v tolikšni meri. Najbolj pa se veselim, da bo Bohinj to delil tudi z vami :)

Ostanite zdravi in se vidimo kmalu!

Do takrat pa vas za navdih (ali pa spomin na manj turbulentne čase) vabim k branju zgodb za fotografijami iz Julijskih Alp in Triglavskega narodnega parka.

Z vami seveda ostajamo povezani tudi na socialnih omrežjih.

Green Key Meetings Star Zlati sejalec Tripadvisor Alpine pearls Bohinjsko

Bodite prvi, ki boste vedeli za naše posebne ponudbe

Vpišite vaš e-poštni naslov


© Bohinj ECO Hotel. Vse pravice pridržane / Pravno obvestilo / Piškotki / Pogosta vprašanja

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
These cookies do not affect your privacy. Več ...