Na glavno vsebino
08 200 41 40Pokliči Lokacija
Eco Hotel

Bowling

Rezervacija Bohinj Bowling

Rezervacija za bowling je na voljo na spodnji povezavi. Brezplačna stornacija je mogoča do 6 ur pred pričetkom rezerviranega termina.

Bowling za otroke

Bowling center ima dve stezi namenjeni najmlajšim. Posebne dvižne stranske opore pomagajo pri zadetkih kegljev in tako nudijo zabavo za vso družino.

Bowling je odprt za hotelske in zunanje goste. Omogočen je najem bowlinga in cocktail bara. Privoščite si privatne zabave in večere "Kozmičnega bowlinga".

V prostoru za Bowling se nahaja bar - šank, LCD zasloni in vrhunsko ozvočenje, kar vam omogoča zabavno, udobno in navdihujoče vzdušje. Možen je najem zasebnega DJ-ja. 

Bowling v Bohinju

Bohinj je destinacija, ki ponuja veliko možnosti za obilo aktivnosti - zunaj ali znotraj. Ne glede na to, če iščete smučarske prog, sprehod po gozdu ali samo sprostitev, Bohinj ima nekaj za vsakogar. Aktivnosti, ki je še posebej priljubljena v Bohinju, je bowling. Pogledali bomo, zakaj je bowling "must-try" dejavnost v Bohinju in kaj ga naredi tako posebnega.

Predvsem je bowling zabavna in družabna dejavnost, ki je primerna za skupine različnih velikosti. Ne glede na to, če potujete s prijatelji, družino ali sodelavci, je bowling odličen način, da se povežete in dobro zabavate. Ne glede na to ali ste izkušeni bowler ali začetnik, vam bo prijazno osebje v bowling centru v Bohinju z veseljem pomagalo pri začetku in ponudilo nasvete in nasvete.

Drug razlog, zakaj je bowling priljubljena aktivnost v Bohinju, pa je zaradi kakovostne ponudbe. Bowling Bohinj je opremljen z najsodobnejšo opremo in ima prijeten ambient, ki je idealen za večerno zabavo. S sodobnimi stezami, avtomatskim beleženjem in dvema stezama posebej prilagojenima za igro otrok, je bowlgin bohinj idealno mesto za igro ali dve z družino, prijatelji ali poslovnimi partnerji.

Končno je bowling v Bohinju tudi odličen način, da se razmigate in poveselite. Čeprav morda ne izgleda kot zelo športna aktivnost, je bowling v resnici odličen način rekreacije, ki vam lahko pomaga izboljšati koordinacijo, ravnotežje in splošno počutje.

Rezervacija za bowling Bohinj

Rezervacije sprejemamo prek zgornjega obrazca.

Green Key Meetings Star Zlati sejalec Tripadvisor Alpine pearls Bohinjsko

Bodite prvi, ki boste vedeli za naše posebne ponudbe

Vpišite vaš e-poštni naslov


© Bohinj ECO Hotel. Vse pravice pridržane / Pravno obvestilo / Piškotki / Pogosta vprašanja

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
These cookies do not affect your privacy. Več ...