Na glavno vsebino
08 200 41 40Pokliči Lokacija
Eco Hotel

Restavracija 2864

A la Carte Restavracija 2864 vabi in pozdravlja hotelske in zunanje goste, ki si želijo okusiti odlično kulinariko v prijetnem okolju. Prepustite se spretnim rokam naših kuharskih mojstrov. Restavracija z mešanico sodobne, udobne in atraktivne opreme pričara prijetno vzdušje, ki skupaj s profesionalno postrežbo pusti odličen vtis. Prav taka je tudi kulinarična ponudba: pristna domača kuhinja z lokalnimi specialitetami in bogato vinsko karto.

Restavracija v Bohinju

Udeleženci dogodkov, seminarjev ali porok lahko zakupijo hotelsko restavracijo tudi zgolj za lastno uporabo, kjer lahko z živo glasbo ali sproščujočim posedanjem ob kaminu preživijo nepozaben večer. Če si gostje želijo še več zabave, je na razpolago bowling s prigrizki, karaoke zabavami, disco večeri ali zabavnimi cocktail delavnicami. 

A la Carte Restavracija 2864

A la Carte Restavracija 2864 vabi in pozdravlja hotelske ali zunanje goste, ki se želijo okusiti odlično kulinariko v  prijetnem okolju. 

A la carte Restavracija 2864 je odprta vsak dan od 18. do 21. ure. 

Restavracija Bohinj Sunrose 7

V neposredni bližini je gostom hotela (starejšim od 16. let) na voljo partnerska restavracija vrhunske lokalne kulinarike. Restavracija Sunrose 7 leži na nabrežju reke na velikem zasebnem vrtu pod stoletnimi kostanjevimi drevesi.

Potrebna je rezervacija mize.

Green Key Meetings Star Zlati sejalec Tripadvisor Alpine pearls Bohinjsko

Bodite prvi, ki boste vedeli za naše posebne ponudbe

Vpišite vaš e-poštni naslov


© Bohinj ECO Hotel. Vse pravice pridržane / Pravno obvestilo / Piškotki / Pogosta vprašanja

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
These cookies do not affect your privacy. Več ...