Na glavno vsebino
08 200 41 40Pokliči Lokacija
Seminarji

Vse seminarske dvorane so prezračevane in klimatizirane ter opremljene s kvalitetnimi materiali. 

Poslovno srečanje v Bohinju

Iščete najboljšo lokacijo za butična, avtentična doživetja in odmik od mestnega vrveža v zeleno alpsko destinacijo na robu Triglavskega narodnega parka?

Razlogov za poslovna srečanja v Bohinju je veliko! Redni ciklični sestanki, predstavitve produktov, izobraževanja, novinarske konference, team building v Bohinju, konference in seminarji ter incentive programi ob Bohinjskem jezeru … v Bohinj ECO Hotelu lahko celostno obravnavamo in nudimo vse potrebno za odličen poslovni dogodek.

Na voljo imamo 10 različno velikih in opremljenih seminarskih dvoran z dnevno svetlobo in hitro optično brezžično internetno povezavo WiFi brezplačno. V neposredni bližini imamo na voljo še kongresni center Bohinj.

Doživite avtentičnost Bohinja in njegovih ljudi! Smo ponosni nosilec kolektivne znamke Bohinjsko / From Bohinj. Vrhunska certificirana kulinarična ponudba z lokalnimi sestavinami in izjemno tradicijo.

Konferenčne zmogljivosti Bohinj ECO Hotel

Dvorana Površina Teater Razred U-oblika Sprejem Banket
Paviljon 160 m2 170 90 50 120 80
Bogatin 220 m2 180 90 50 170 96
Triglav 120 m2 100 60 32 105 64
Kino Špik 72 m2 48 40 24 / /
Mangart 55 m2 40 32 16 30 32
Jalovec 52 m2 40 32 16 30 32
Razor 52 m2 40 32 16 30 32
Prisojnik 26 m2 20 12 10 18 12
Diplomatski klub 26 m2 / / 8 / /
Sejna soba 26m2 / / 10 / /

Vse konferenčne dvorane in prostori so klimatizirani in prezračevani.

Team building v Bohinju

Teambuilding, team bonding, incentive oziroma motivacijska potovanja so "in"! Želite ustvarili sproščeno delovno vzdušje v Bohinju, ki udeležencem omogoča, da se v celoti osredotočijo na dogodek in prepustijo ustvarjalnosti prosto pot? Poslovnemu dogodku v Bohinju dodajte element team buildinga ali team bondinga in s tem še dodatno izboljšajte produktivnost ter motivacijo za delo.
Neformalna srečanja dokazano pripomorejo k izboljšanju delovnega vzdušja v podjetju, udeleženci so bolj dovzetni za spremembe in za kreativno reševanje problemov.

Ogledi znamenitosti v Bohinju

Svoje poslovno srečanje lahko nadgradite tudi z obiskom številnih znamenitosti v Bohinju. Poslovna skupina z ladjico po Bohinjskem jezeru, obiščite cerkev Sv. Janeza Krstnika iz 13. st. z izjemno fresko, odpravite se z nihalko na Vogel po najlepši razgled na Julijske Alpe in kristalno čisto Bohinjsko jezero …

Poroka v Bohinju

Če iščete lokacijo, kjer imate vse na enem mestu, a vendar številne možnosti v naravi, je Bohinj čudovit. Prostor za civilni obred, mesto za sprejem svatov, prostor za poročno zabavo, več kot dovolj parkirnih mest in nočitve za goste? Vse za izvedbo poroke v Bohinju nudimo v Bohinj ECO Hotelu, kjer z osredotočenostjo na vaš dogodek pričaramo nepozabne spomine na edinstveni dogodek.

Dekliščina v Bohinju! Ali fantovščina ob Bohinjskem jezeru?

Ustvarite nepozabno doživetje s prijatelji v Bohinju. Dekliščina ali fantovščina v privitaziranem, ekskluzivnem wellnessu v 4. nadstropju hotela s razvajanjem, masažami, cocktaili, … Prostor namenjen samo vam in vaši najljubši družbi. V kombinaciji s čudovito naravo Bohinja z okolico in številnimi dnevnimi aktivnostmi bo vaše druženje s prijatelji v Bohinju še bolj nepozabno, in si ob koncu dne (in noči) odpočili v udobnih sobah Bohinj ECO hotela in se potopili v alpske sanje.

Odmori za kavo

Odmor za kavo ni več zgolj nekaj-minutna pavza, kjer si vzamete skodelico kave in kos čajnega peciva. Odmori za kavo v Bohinju so postali prijeten čas za kramljanje s sodelavci in skok na svež alpski zrak ter čas za degustacijo hotelskih kulinaričnih specialitet. Rogljičke so zamenjali buhtlji z domačo skuto, tradicionalni čaj pa je nabran v bohinjskih planinah. Kanapeji s hladno prekajeno postrvjo iz lokalne ribogojnice in domači bohinjski jogurt z granolo, pa bo v Bohinju navdušil še tako zahtevne poslovne goste.

10 točk odlličnosti

 • 1. ekološki Hotel v Sloveniji
 • Odlično razmerje med ceno in kvaliteto
  luksuzni kompleks: vodni park, bazeni, bowling, savne, wellness, fitness, restavracija ...
 • Fleksibilnost
  prilagodimo se še tako zahtevnim in specifičnim željam naročnikom
 • Zdravje
  zdravo okolje, lokalna hrana, zdrav ambient, aktivnosti v naravi in sprostitev
 • Strokovnost
  profesionalno, a prijazno osebje
 • Varnost
  udeležencev in imovine
 • Domačnost
  naravni materiali in prostori ter toplina
 • Socialno odgovorno podjetje
  s številnimi trajnostnimi politikami in upravljalskimi načeli
 • Največkrat nagrajeni hotel
  v Sloveniji jugovzhodni Evropi
 • Neokrnjena narava
  Alpe, jezera, reke, gozdovi, soteske, jame ...

Organizirate dogodek?

Izpolnite obrazec in vas bomo kontaktirali.

Vaš dogodek

Kontaktni podatki

Green Key Meetings Star Zlati sejalec Tripadvisor Alpine pearls Bohinjsko

Bodite prvi, ki boste vedeli za naše posebne ponudbe

Vpišite vaš e-poštni naslov


© Bohinj ECO Hotel. Vse pravice pridržane / Pravno obvestilo / Piškotki / Pogosta vprašanja

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
These cookies do not affect your privacy. Več ...