Na glavno vsebino
08 200 41 40Pokliči Lokacija
Blog

Kje izkoristiti turistični bon?

Vabimo vas, da turistični bon izkoristite v čudovitem Bohinju - priporočamo družinski hotel- Bohinj ECO Hotel z vodnim parkom in bowlingom ter nov butični hotel samo za odrasle Sunrose 7.

Kje izkoristiti turistični bon?

VODNI PARK BOHINJ - AQUAPARK & WELLNESS BOHINJVODNI PARK BOHINJ - AQUAPARK & WELLNESS BOHINJ

Vlada RS je za pomoč okrevanju domačega gospodarstva, turizma in gostinstva zaradi korona krize namenila turistični bon v vrednosti 200 EUR za odrasle osebe in 50 EUR za otroke. Država tako spodbuja državljane, da svoj denar namenijo slovenskim ponudnikom in pomagajo domačim podjetjem, posredno zaposlenim in sodržavljanom.

Bohinjsko jezeroPOSEBNI PAKETI ZA DRUŽINE Z ENIM OTROKOM DO 12,99 LET BREZPLAČNO - PAKET ODKRIJTE NAJBOLJŠE IZ BOHINJA.

Vodni park BohinjVODNI PARK VOHINJ Z NOTRANJIMI IN ZUNANJIMI BAZENI, TOBOGANI TER PLEZALNO STENO NUDI ZABAVO ZA VSO DRUŽINO

Kako vnovčim turistični bon? Kako izkoristim?

Če se sprašujete kako izkoristiti turistični bon oziroma kje izkoristiti turistični bon ste prišli na pravo (spletno) mesto! Bohinjsko jezero je odlično za koriščenje turističnega bona, ki ga smo ga državljani RS prejeli v dar za pomoč slovenskim turističnim podjetjem, zaposlenim in sodržavljanom.

Bohinjsko jezero v osrčju Triglavskega narodnega parka z razgledi na Julijske Alpe predstavljajo odlično priložnost za oddih v dvoje, počitnice z družino, romantični oddih ali aktivni vikend s prijatelji.

Turistični bon velja kot plačilo in ga lahko izkoristite za namestitev z zajtrkom v namestitvenih obratih.

Hoteli v Bohinju za turistični bon

Koriščenje turističnega bona v Bohinju je mogoče pri namestitvenih obratih kot so hoteli v Bohinju, kampi, apartmaji in druge registrirane turistične enote oziroma namestitveni obrati.

Sunrose 7 butični hotel

Hotel samo za odrasle, kjer vas bo razveselila izjemna bohinjska kulinarika, vinska degustacija v Bohinju v vinski kleti,

Bohinj ECO Hotel

Družinski hotel z bazeni in s tobogani ter brezplačni vstop v Aquapark & Wellness Bohinj.

Naravne znamenitosti Bohinja

Kako lahko izkoristim turistični bon poleti? Vsekakor priporočamo obisk Bohinja za več dni, saj Bohinj nudi številne aktivnosti v naravi, kulinarične presežke in seveda izjemne naravne znamenitosti. Med najbolj obiskane znamenitosti Triglavskega narodnega parka sodi Slap Savica, Korita Mostnice in dolina Voje, Bohinjsko jezero in številne druge naravne lepote, ki jih v Bohinju ne manjka!

Bohinjsko jezero

Sprehod okoli Bohinjskega jezera je primeren tako za družine kot za aktivno preživljanje prostega časa s prijatelji ali v dvoje.

Zlatorogova pravljična dežela

ZLATOROGOVA PRAVLJIČNA POT je približno 2 kilometra dolga krožna pot ob Bohinjskem jezeru primerna za družine z manjšimi otroki. Po poti se lahko odpravite sami, vaš vodnik pa je knjižica s pravljicami, zemljevidom in prostorom za štampiljke, ki jih boste zbirali na poti, za večje otroke je na vooljo aplikacija

Več informacij za koriščenje bona

Za več informacij se lahko obrnete na našo rezervacijsko službo. Z veseljem vam bomo pomagali pri odločitvi kako izkoristiti turistični bon v Bohinju. Odgovorili vam bomo na vprašanje “Kako lahko vnovčim turistični bon” ter pomagali izbrati najboljši hotel v Bohinju :)

Dodatne informacije in spletne povezave

Green Key Meetings Star Zlati sejalec Tripadvisor Alpine pearls Bohinjsko

Bodite prvi, ki boste vedeli za naše posebne ponudbe

Vpišite vaš e-poštni naslov


© Bohinj ECO Hotel. Vse pravice pridržane / Pravno obvestilo / Piškotki / Pogosta vprašanja

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
These cookies do not affect your privacy. Več ...