Na glavno vsebino
08 200 41 40Pokliči Lokacija
Blog

Koliko časa bomo v Bohinju še v karanteni?

Pišem vam Nina. Sem tista, ki se v normalnih okoliščinah trudi čim prej odgovoriti na veliko Vaših povpraševanj za bivanje in vprašanj povezanih s čudovitim Bohinjem. Za Vas poiščem najboljšo možno kombinacijo sobe ali paketa in seveda cene. Kot zanimivost vam lahko zaupam, da sem v lanskem letu povprečno poslala 55 e-poštnih sporočil dnevno.

Teče že tretji teden karantene za Slovence. Vsak dan nas šokirajo razsežnosti novega korona virusa Covid-19 in vsi čakamo in se veselimo predvsem vzpodbudnejših novic. Da se situacija izboljšuje, da je obolelih manj ...

V tem obdobju pa so nova povpraševanja na žalost povsem usahnila in večinoma prihajajo le odpovedi ali premiki že rezerviranih sob. Vsakodnevno se (nam in gostom) poraja več vprašanj kot odgovorov, predvsem pa se vsi skupaj sprašujemo kdaj bomo spet lahko odprli vrata Bohinj ECO Hotela in z gostoljubjem sprejeli naše goste.

Račke na Bohinjskem jezeru

Ob tem bi se rada tudi zahvalila Vam - dragim gostom! Vsem, ki z razumevanjem sprejemate novo realnost in ste svojo rezervacijo prestavili, namesto odpovedali. Čeprav se morda niti ne zavedate, s tem ogromno pripomorete nam, Bohinju in slovenskemu turizmu. Res lahko rečem, da imamo najboljše goste! Toliko sočutja in razumevanja ste sposobni samo zares čudoviti ljudje. Komaj že čakam, da se bomo lahko spoznali, s tistimi, ki ste nas obiskali že večkrat - pa ponovno videli in objeli!

Tudi mene se je močno dotaknila nova realnost in spremembe povezane s tem. Dnevi potekajo precej drugače kot sem jih bila vajena doslej. Na en način sem celo napredovala!

Sedaj sem poleg mamice tudi učiteljica, pogajalka, mediator in še kaj … Mame (morda tudi očki :) boste gotovo razumeli, kako je, ko si starš dvema fantoma s tono odvečne energije. Kar energije ostane meni, pa jo zamesim v kruh! Toliko kruha, kot sem ga spekla v zadnjem obdobju, ga nisem v celem življenju doslej!

Bohinjsko jezero - veslanje, Bohinj

Seveda pa nam je Bohinjcem zelo v pomoč naša narava, ki nam omogoča rekreacijo brez da koga srečamo. Močno si želim in upam, da boste v naši čudoviti naravi kmalu lahko uživali tudi Vi!

Ne glede na to, kako težko je ostati v karanteni, vam želimo, da ta čas izkoristite zase, vaše bližnje in stvari, ki ste si jih vedno želeli početi in nikoli ni bilo dovolj časa, da bi se jim resnično posvetili. Predvsem pa ostanite zdravi, skupaj upoštevajmo pravila in tako poskrbimo, da se bomo čimprej videli!
V pomoč in navdih ob preživljanju dni v karanteni še povezava z idejami za izlete in preživljanje dni na prostem.

Aktivnosti v Bohinju

Green Key Meetings Star Zlati sejalec Tripadvisor Alpine pearls Bohinjsko

Bodite prvi, ki boste vedeli za naše posebne ponudbe

Vpišite vaš e-poštni naslov


© Bohinj ECO Hotel. Vse pravice pridržane / Pravno obvestilo / Piškotki / Pogosta vprašanja

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
These cookies do not affect your privacy. Več ...